Semintele de in reprezinta o sursa excelenta de acid alfalinoleic, o componenta a familiei acizilor grasi Omega 3, esential pentru organism datorita protectiei pe care o ofera membranei...
Semintele de schinduf contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului, mentin glicemia in limite normale, sustin imunitatea organismului. Se folosesc la condimentarea si...
Frunze mari, crestere rapida, productie ridicata. Planta ajunge la inaltimea de 70-80 cm. Procentajul de uleiuri volatile din frunzele proaspete este ridicat. Se utilizeaza proaspat...
Planta anuala. Potrivit pentru congelare si deshidratare. Se folosesc frunzele si lastarii neinfloriti la aromatizarea unor preparate culinare. Se poate cultiva si pe balcon Tip ambalare:...
Planta perena. Potrivit pentru consum in stare proaspata, pentru deshidratare si congelare. Se pot utiliza frunzele, lastarii si semintele. Tip ambalare: la plic...
Planta perena. Potrivit pentru consum in stare proaspata, pentru deshidratare si congelare. Se pot utiliza frunzele, lastarii si semintele. Tip ambalare: la plic...
Planta anuala. Recomandat pentru consum in stare proaspata i deshidratata. Se pot folosi att frunzele, ct i inflorescenele. Mararul se poate semana in amestec cu patrunjel sau morcov...
Planta anuala. Recomandat pentru consum in stare proaspata i deshidratata. Se pot folosi att frunzele, ct i inflorescenele. Mararul se poate semana in amestec cu patrunjel sau morcov...
Mix de plante aromatice destinate condimentarii alimentelor. Se poate cultiva in cmp sau ghivece. Semintele sunt lipite pe hartie / banda biodegradabila, facand mai usora semanarea...
Planta perena, cu frunze aromate. Potrivit pentru consum in stare proaspata sau uscata. Se poate cultiva si pe balcon. Tip ambalare: plicuri cu seminte...
Descriere: Extratimpuriu: 60-70 zile de la transplantare. Capatani mijlocii: 300-400 g. Varietate productiva. Atentie! Inflorescentele de broccoli sunt perisabile dupa...
Descriere: Frunze mari, crestere rapida, productie ridicata. Planta ajunge la inaltimea de 70-80 cm. Procentajul de uleiuri volatile din frunzele proaspete este ridicat...
Descriere: Perioada de vegetatie: 75 zile. Fructe semilungi de 18-20 cm, de culoare verde inchis, cu caneluri, spini rari sau fara spini. Inflorirea este mixta. Crestere...
Descriere: Soi de dovleac cu fructe piriform-alungite, coaja si pulpa sunt portocalii, greutatea de 3-4 kg. Agreeaza solurileusoare, nisipoase. Se poate consuma copt sau...
Descriere: Perioada de vegetatie: 60-75 zile de la rasarire. Fructele sunt cilindrice, de culoare verde inchis, miezul alb. Soi productiv. Pentru timpurietate folositi...
Descriere: Soi semitimpuriu. Pastaie lunga, rotunda de culoare rosie. Samanta este mare, de culoare rosu deschisa, cu dungi rosii, rotunjita si foarte gustoasa. Se consuma...
Descriere: Planta anuala. Recomandat pentru consum in stare proaspata si deshidratata. Se pot folosi atat frunzele, cat si inflorescentele. Mararul se poate semana in...
Descriere: Soi semitimpuriu, cu perioada de vegetatie de 65-70 zile. Planta are inaltimea de 62-65 cm. Lungimea pastailor este de 7-8 cm si contin 7-9 boabe. Boabele...
Descriere: Perioada de vegetatie: 80-95 zile. Radacina cilindrica, cu varful rotunjit, de culoare atractiva si dimensiuni de 17-19 cm/4 cm. Evitati semanatul morcovului...
Descriere: Planta anuala. Recomandat pentru consum in stare proaspata si deshidratata. Se pot folosi atat frunzele, cat si inflorescentele. Pentru a beneficia de patrunjel...
Descriere: Ridichi de luna cu radacini de forma rotunda, de culoare rosie. Soi rezistent la lignificare si crapare. Recomandat pentru culturi in camp deschis sau spatiu...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.