De mii de ani, bulgurul a fost unul dintre alimentele de bază ale omenirii, deși a devenit popular în Ungaria doar în ultimul deceniu. Fabricat din grâu dur, bulgurul poate fi un favorit...
Coaja de semințe de psyllium (Psyllium Husk) este un aliment extrem de bogat în fibre, care are o capacitate mare de legare a apei. Poate fi folosit pentru a îmbunătăți textura, îngroșarea...
Fulgii de nucă de cocos constituie un ingredient gastronomic folosit în mod variat. Este un ingredient esențial în Prăjituri creme, muesli. Datorită conținutului ridicat de fibre și...
Semințele de chia sunt unul dintre cele mai auzite alimente „superfood în aceste zile. Această denumire se datorează valorilor sale extraordinare de conținut, ceea ce o face să se distingă...
Caju au un efect pozitiv asupra corpului nostru și a întregului nostru organism. În ciuda faptului că jumătate din ingredientele sale sunt alcătuite din grăsimi, consumul moderat ajută...
Coaja de semințe de psyllium (Psyllium Husk) este un aliment extrem de bogat în fibre, care are o capacitate mare de legare a apei. Poate fi folosit pentru a îmbunătăți textura, îngroșarea...
Cuscusul este o mâncare tradițională din bucătăria arabă, utilizată în special ca garnitură. Este o pastă cu adevărat nutritivă, versatilă, care poate fi pregătită în câteva minute...
Hrișca este un aliment cu utilizare complexă pe lângă aceasta are efecte fiziologice deosebite, fiind unul dintre ingredientele esențiale pentru bucătăria reformă. Hrișca (Fagopyrum...
Meiul, această materie primă considerată ca fiind cereală minune fără gluten, trece printr-o perioadă de renaștere. Popularitatea sa nu este o coincidență, deoarece poate fi o cereală...
De mii de ani, bulgurul a fost unul dintre alimentul de bază ale omenirii, deși a devenit popular în Ungaria doar în ultimul deceniu. Fabricat din grâu dur, bulgurul poate fi un favorit...
Migdalele sunt extrem de gustoase, au fost mult timp un simbol al bogăției și sănătății. Semințele conțin nutrienți esențiali pentru sănătate. Semintele sunt bogate in fibre, vitamine,...
Hrișca prăjită este un aliment foarte versatil și are efecte fiziologice deosebite, astfel este un ingredient esențial în bucătăria reform. Hrișca (Fagopyrum esculentum), cunoscută...
Alunele de padure sunt extrem de sănătoase datorită acizilor grași valoroși, vitaminelor și mineralelor pe care le contine. Este bogat în acid oleic mononesaturat, care este un acid...
A migdalele crude decojite pot fi folosite pentru prăjituri, plăcinte, înghețată, salate de fructe, paste, decoruri pentru dulciuri, dar este, de asemenea, un element complementar excelent...
Hrișca este un aliment cu utilizare complexă pe lângă aceasta are efecte fiziologice deosebite, fiind unul dintre ingredientele esențiale pentru bucătăria reformă. Hrișca (Fagopyrum...
Meiul, această materie primă considerată ca fiind cereală minune fără gluten, trece printr-o perioadă de renaștere. Popularitatea sa nu este o coincidență, deoarece poate fi o cereală...
Quinoa este o pseudo-cereală fără gluten care, datorită gustului său delicios, preparării simplu și a nutrienților valoroși, este un aliment preferat nu numai al incașilor. Quinoa (kinoa)...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.