Boabe de soia, seminte de dovleac si seminte de floarea soarelui BIO, prajite si usor sarate. Ingrediente: boabe de soia* 61%, semin?e de dovleac* 19%, seminte de floarea soarelui*...
Un superaliment antic pentru înlocuirea cerealelor! Amarantul este un înlocuitor de cereale vechi de aproximativ 8.000 de ani, cu un profil nutrițional impresionant Deși amarantul a...
Ușor, cu gust de nuci și deosebit de bogat în fibre și acizi grași omega-3 valoroși -substanețele nutritive alesemințelor de in se absorb deosebit de bine de corp în formă zdrobită...
SEMINTE DE DOVLEAC BIO, 150 G Ingrediente: semin te de dovleac* decojite, uscate, *provenite din culturi biologice controlate. Valori nutritionale/ 100 g Valoare energetica:...
Seminte de in brun bio zdrobite Davert. Pot fi consumate fără sa fie înmuiate. Cu un gust blând, de nucă, pot fi combinate în mai multe moduri: se amestecă în piureuri, sucuri de fructe,...
Semintele de susan integrale (nedecorticate) sunt bogate in calciu. Datorita faptului ca sunt integrale, au un continut mai ridicat de fibre. Din ele se prepara si pasta de susan -...
Migdalele sunt o sursa excelenta de energie si grasimi bune. Foarte bogate in grasimi mono-nesaturate ca acidul oleic care ajuta la scaderea colesterolului rau (LDL) si la cresterea...
Sparanghel ornamental Poate fi cultivat in interior pe tot parcursul anului, la aproximativ 20°C, intr-o tava pentru seminte. Mai inti inmuiati semintele in apa calduta timp de 24 de...
Semintele de dovleac crude si decojite au proprietati nutritive deosebite si se pot consuma ca atare sau prajite, in combinatie cu cereale sau in salate...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.