SEMINTE DE DOVLEAC BIO, 150 G Ingrediente: semin te de dovleac* decojite, uscate, *provenite din culturi biologice controlate. Valori nutritionale/ 100 g Valoare energetica:...
Boabe de soia, seminte de dovleac si seminte de floarea soarelui BIO, prajite si usor sarate. Ingrediente: boabe de soia* 61%, semin?e de dovleac* 19%, seminte de floarea soarelui*...
AMESTEC DE SEMINTE BIO PENTRU PASARI, 250G Ingrediente: seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, hrisca, seminte de in, seminte de susan. *provenite din culturi certificate...
ALUNE DE PADURE BIO, 100 G Alunele fac parte din categoria nucilor veritabile si cresc în emisfera nordica. Cu gustul lor usor dulceag sunt ideale nu doar ca gustare în pauzele...
Seminte de dovleac BIO 100 g Ingrediente: seminte de dovleac decojite, provenite din culturi biologice controlate. Valori nutritionale/ 100 g: -valoare energetica: ...
MIGDALE BIO NATUR SÂMBURI, 100G, 12-14MM Delicioase si hranitoare, migdalele sunt gustarea perfecta mai ales atunci când se resimte oboseala si stresul. Bogate în nutrienti sanatosi,...
Seminte de in sparte, 250 gr, Pronat Bogate în minerale (calciu, fier, potasiu, fosfor, magneziu) şi vitamine (A, B1, B2, B6, C). Produsul nu este obținut cu organisme modificate...
SEMINTE DE SUSAN NEGRU BIO, 150 G Semintele de susan negru sunt foarte populare în bucataria asiatica. Ele au o aroma mai puternica decât semintele albe, si contin mai mult calciu...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.